Villkor retur

Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd återbetalas den ej. Se till att inkludera kontaktinformation med returpaketet och om möjligt, ge oss ett spårningsnummer. Barribo föreslår att du begär ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice, eftersom det gör det lättare att följa returen om det behövs.

Barribo kommer att göra en återbetalning av stödberättigande avkastning. Om du betalat via faktura, kommer jag att behöva ett kontonummer för att överföra pengarna tillbaka till. Det enklaste sättet är att e-posta den till mig tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende.

Returpaket

Om en returnerad produkt levereras internationella, märk tydligt paketet "returvaror", för att undvika eventuella tullavgifter. Barribo är inte ansvariga för några återgång tullavgifter. Uppkomna kostnader är kundens ansvar.

Vill du byta till annan storlek av samma produkt?

Maila mig på info@barribo.com och ge mig din kundinformation och beskriv vad ärendet gäller t.ex. att du kommer att skicka tillbaka produkten och skriv även den storlek du vill ha i utbyte.

Vill du byta till en annan produkt?

Returnera produkten du har fått och skicka ett e-mail där du skriver vilken produkt du vill ha istället.

Transportskador

Om produkten försvinner eller du, vid mottagandet, märker att objektet har skadats under transporten ska du omedelbart rapportera detta till mig.

Outtagna paket

För paket som inte har betalats på ditt postkontor inom 14 dagar förbehåller Barribo rätten att debitera dig en expeditionsavgift för att täcka returfrakt och företag frakt administrativa kostnader.

Alla förfrågningar: info@barribo.com